Gezichtsbehandeling Endospheres

 

De perfecte huid

Endospheres therapie omvat behandelingen die samenwerken om een volledige verjonging van het gezicht te bewerkstelligen. De behandeling werkt onder de huid om tonus, elasticiteit en vorm te garanderen. De werking zorgt ervoor dat de kleur natuurlijk ge-egaliseert wordt, donkere kringen aan te pakken en oogzakken te verminderen. De behandeling heeft onmiddellijk effect op het tere weefsel van uw gezicht. Het versnelt zelfs de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur om vermoeide, doffe of slappe huid te doen herleven en uw natuurlijke schoonheid weer tot leven te wekken.

 

Egaliseert je natuurlijk huidtint
Een druk leven, een paar uur slaap, roken van sigaretten en milieuvervuiling zijn factoren die slecht zijn voor je huid en zorgen voor oneffenheden in je huidskleur. De gezichtsbehandeling van Endosphères herstelt en egaliseert je eigen huidtint voor een natuurlijke uitstraling.

 

 

Versterkt je huid
Je kunt de verslapte dunne huid verstevigen met Endospheres. Door de microvibratie worden kraaienpootjes en rimpels makkelijk vermindert. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling waar geen chemicaliën of giftige stoffen bij worden gebruikt. Endospheres stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt de behandeling voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid.

Shaping en Toning
Onze therapeutische benadering om de spieren van het gezicht te ontspannen en te versterken, kan niet alleen helpen bij het uiterlijk van de huid en de teint, maar ook bij de algehele gezondheid van de cliënt. Onze behandelingen bewijzen dat ze diep onder de huid werken om de spieren te stimuleren. Dit betekent een meer afgezwakt, gelift en gladder gezicht en teint in het proces.

 

 

Modelleren van de lippen
De gezichtsbehandeling met Endospheres therapie maakt het mogelijk de verandering van de spieren en het weefsel te vertragen, de huidstructuur van het gezicht te verbeteren en meer problematische gebieden zoals de lippen een nieuwe vorm te geven en de jukbeenderen op te tillen.

 

 

 

Endospheres behandelingen gezicht

Gezichtsbehandeling Prijs Prijs per behandeling
Kennismaking 60 minuten € 50 € 50
1 Sessie 60 minuten € 75 € 70
4 Sessies 60 minuten € 280 € 65
8 Sessies 60 minuten € 480 € 60
12 Sessies 60 minuten € 660 € 55
20 Sessies 60 minuten € 1.000 € 50

Reactie plaatsen

Reacties

Sharon
7 maanden geleden

4 sessies Endospheres gehad en mijn huid is strakker geworden. Ik had last van wallen onder mijn ogen dat is nu een stuk minder. Ik houd niet van naalden en fillers dus daarom heb ik voor deze behandeling gekozen

Jairam
8 maanden geleden

Goed voor de fijne rimpels en mijn huid ziet er glad en jong uit!