Huidverbetering - Microdermabrasie Diamand 

Microdermabrasie is één van onze top behandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Je geeft met deze behandeling jouw huid een flinke boost.

De peeling verbetert de structuur en de conditie van de huid. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit. Microdermabrasie is een mechanische peeling om de dode huidcellen van de opperhuid te slijpen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd vloeien de micro-kristallen over de huid heen.

Hoe werkt het?

Met Microdermabrasie haal je de bovenste laag van de huid weg door middel van een gepatenteerde microsnijbuis van diamant in combinatie met diamantdeeltjes van verschillende dikte. Door heen en weer te wrijven met vacuümzuigkracht, wordt de huid van de opperhuid enigszins afgesleten. De beschadigde en verouderde cellen worden automatisch losgemaakt, waarna de cellen van een beschadigde huid niet meer aan het oppervlak hechten. Tegelijkertijd, door de huidgroeilaag te stimuleren om zuurstof te absorberen en de bloedcirculatie te bevorderen, bevordert u de groei van collageen. In combinatie met de juiste huidverzorgingsmethode, wordt de huid zacht, fris en natuurlijk.

 

Microdermabrasie is geschikt voor:

  • rimpels
  • onzuivere huid
  • huidveroudering
  • pigmentvlekjes
  • littekens
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid

Een microdermabrasie behandeling is onder andere uitermate geschikt voor een behandeling om de huid te verbeteren dan wel te verjongen (ouderdomsvlekken, Acne, fijne lijntjes of ondiepe rimpels, vergrote poriën en vette huid, futloze droge huid, vale of doffe huid (rokershuid). Ook voor behandeling van littekens en pigmentvlekken. Deze compacte Microdermabrasie Diamant is uiterst krachtig.

Aantal behandelingen?

Dit is verschillend per persoon en leeftijd. Naarmate we ouder worden en onze celdeling trager wordt zul je ook meer behandelingen nodig hebben. De meeste klanten starten met een mini kuur van 3 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat. Maar eigenlijk moeten wij uw huid van keer tot keer bekijken.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling?

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Wat mag zeker niet na een microdermabrasie behandeling?

Ga niet onbeschermd in de felle zon zitten 2 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. 

Boek een gratis consult bij onze huidspecialiste

In ons Beauty, Wellness & Lifestyle Centre bekijken wij de huid eerst zorgvuldig. Vervolgens kun je hier ook terecht met al je vragen. Wil je dat wij op een vast tijdstip tijd voor je vrij maken? Maak dan even een afspraak voor een intake gesprek.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

 

Contact 

Surinamestraat 24

2585GJ Den Haag

06-25655566

info@vjlifestyle.nl

 

Openingstijden

Maandag 10:00 – 21:00

Dinsdag 10:00 – 21:00

Woensdag 10:00 – 21:00

Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 21:00

Zaterdag 10:00 – 18:00

Zondag - Gesloten

 

Tsagla - Schoonheidsspecialist 

Judy- Schoonheidsspecialist