Lichaamsbehandeling Endospheres

 

Van top tot teen behandelingen

De compressieve microvibratiemethode die wordt gebruikt in de Endospheres therapie is de nieuwste volledige lichaamsbehandeling op de markt waarmee u zich kunt richten op de belangrijkste delen van uw lichaam waar u zich niet gelukkig mee voelt! Onze behandelingen zijn effectief voor het hele lichaam, van je voorhoofd tot je voeten, en pakken alles aan, van cellulitis tot lichaamssculpturen.

Vorm je lichaam

Onze niet chirurgische Endospheres therapie techniek hervormt en vormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen en die traditioneel moeilijk te verwijderen zijn. Deze opbouw kan voorkomen op de armen, rug, taille, buik, dijen en billen. Maar gelukkig kan onze behandeling zich aanpassen om vetafzettingen op elk van deze gebieden te bestrijden. Deze behandeling maakt je lichaam glad, welgevormd en geeft vorm van boven naar beneden.

Strijk Cellulitis strak met Endospheres

Cellulitis is een vervelende aandoening die het lichaam van 9 op de 10 mensen - mannen en vrouwen - aantast. De aandoening treedt op vanwege hypertrofie van vetcellen en waterretentie. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Endospheres therapie werkt dankzij haar 5 synergetische acties met precisie op cellulitis en vermindert het beruchte 'sinaasappelhuid' door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken.

Bestrijdt overtollig vocht in de benen

Als je ooit het gevoel hebt gehad van zware benen, enkels en voeten, is dit het resultaat van inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd bloed leidt tot gevoelens van ongemak en mobiliteitsproblemen. Endospheres therapie, dankzij compressive microvibratie reactiveert de bloedsomloop en stimuleert het lymfestelsel. Op een snelle en effectieve manier het zware beenprobleem te elimineren.

Toning van de huid

Een behoefte om de huid strakker te maken is niet altijd cosmetisch en kan soms een noodzaak zijn na snel gewichtsverlies. Verslapte huid door veroudering, slechte voeding en de schadelijke effecten van de omgeving kunnen de huid vaak kwetsbaar maken. Onze compressieve microvibratie methode werkt in op het weefsel om deze te versterken en te verstevigen voor opmerkelijke resultaten en een meer jeugdige teint