Lipo laser

Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn veerkracht en komt deze steeds losser om ons heen te zitten. Vaak ziet u de eerste tekenen van de slapper wordende huid aan uw kaaklijn, uw bovenarmen of aan de binnenkant van uw bovenbenen. Met name wanneer de contouren van ons gezicht veranderen, verdwijnt onze frisse jeugdige uitstraling en gaan we er ouder uitzien.

Tot nu toe was de enige mogelijkheid om de huid weer strak te krijgen, een liftende operatie. Een ingrijpende behandelmethode die niet zonder risico’s is en voor velen afschrikwekkend is. Vaak biedt deze methode niet het meest natuurlijke resultaat, maar ook niet afdoende oplossing voor de steeds verder verslappende huid.

Met de ontwikkeling van de lipolaser is het nu echter mogelijk om met een veel kleinere en minder invasieve ingreep wel een verbluffend resultaat te bereiken.
Ontsierende plaatselijk vetophopingen en verslappingen van de huid kunnen met deze nieuwe techniek effectief en langdurig verholpen worden. Het resultaat ziet er ook nog eens zeer natuurlijk uit.

 

Hoe werkt de lipolaser?

Met behulp van laserlicht worden onderhuidse vetcellen weggesmolten. Hierdoor verdwijnen de ontsierende vethobbels die ook het gevolg zijn van het verslappen van de huid.

Daarnaast stimuleren de laserstralen ook de onderhuidse collageenproductie. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen langzaam af. Hierdoor wordt de huid slapper, hij veroudert zichtbaar en er ontstaan rimpels. Door de stimulatie van de lipolaser wordt deze productie ter plaatse verbeterd en wordt de huid in de loop van 3 tot 6 maanden na de behandeling weer zichtbaar strakker. De huid ondergaat als het ware een verjongingsproces. Het lijkt soms wel of de klok 10 jaar achteruit gezet wordt.

Liposuctie zonder operatie (Lipo Laser Slimming) Prijs
40 minuten € 79
Voordelig tarief!
6 behandelingen € 474 (10% korting) € 425
10 behandelingen € 790 (15% korting) € 670
16 behandelingen € 1.264 (20% korting) € 1012

De behandelingen worden normaal gesproken verdeeld in 6 sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren 1 a 2  behandelingen per week, voor een complete kuur en het beste resultaat.