Lymfdrainage massage gezicht na 1 sessie


Before and afterPrijslijst Lymfdrainage massage gezicht

Product Prijs
1 sessie 60 minuten € 85
5 sessies 60 minuten € 375

Verrassend resultaat na 1 sessie: Wij werken met RENOVAGE Anti-age producten die samen met de Lymfdraingage massage zorgen voor  een verjongings- en een verstevigende behandeling. Tijdens de behandeling worden de rimpels en expressielijnen gladgestreken en de huid gehydrateerd. Het geeft onmiddellijk en langdurig liftend effect voor je gezicht, hals en decolleté. Met lymfedrainage voor een bijzonder resultaat en detox effect.


Tijdens de gezichtsbehandeling werken wij met alle producten uit deze set

 

De krachtige verjongende behandeling Renovage werd herformuleerd en telt nu met de meest geavanceerde anti-aging technologie om op te tillen en te werken aan het onderhoud van de gezichts Y (nek en gezicht): Bio-Y Shape Technology. De nieuwe lijn proportionele onmiddellijke en langdurige lifting effect voor het Y-gebied, het verminderen in 69% van de elastase en het verhogen van de pro-collageen in 129% het genereren van bijgevolg voeding en stevigheid, naast het verminderen van zichtbare dynamische en esthetische rimpels.


Producten voor thuis gebruik

 

Ontwikkeld met de exclusieve Bio Y-Shape Technologie, werkt de Renovage Cream Y-Shape om de huid te transformeren. Samengesteld door ingrediënten die de verjonging en hydratatie van de huid bevorderen die verlies van water, rimpels en elastine presenteert.

Exclusiviteiten:
Het heeft de exclusieve en meest geavanceerde anti-aging en ondersteuningstechnologie voor de facial Y: de Bio Y-Shape. Vermindert elastase met 69% en verhoogt pro-collageen met 129%. De basis van de crème is een innovatieve zelfemulgator, vrij van ethoxylaten en het vormen van vloeibare kristallen.

Developed with exclusive Bio Y-Shape Technology, Renovage Serum Y-Shape provides instant lifting, wrinkle reduction, and skin texture renewal, with an effective reconstructive effect in preventing and reversing the signs of time. Its daily use enhances and prolongs firming results.

 Ingredients: Matrixyl® Morphomics™, Deglysome®, Epidermosil®, Collalift®18, Retinol Nanovector, Liftonin® Xpress.