Webshop Bioage producten 

 

Denk voor professionals
BIOAGE is het nationale merk van derma cosmetica in Brazilië, dat sinds 2001 een Research en Development afdeling en haar eigen fabriek heeft, gesitueerd in São Paulo. Zij ontwikkelen en produceren de grootste en meest complete lijn van kwalitatief hoogwaardige producten voor zowel professioneel (esthetisch) als consumptief gebruik.

Er is namelijk een uitgebreide lijn van derma cosmetica producten die door de professionals worden verkocht aan hun klant. De klant gebruikt deze producten thuis om bijvoorbeeld continuïteit aan de behandeling te geven.

Van Brazilië naar de wereld
Tegenwoordig bedient Bioage de schoonheidsprofessionals via meer dan 50 franchise organisaties in Brazilië en in meer dan 20 landen wereldwijd (Noord- en Zuid Amerika, Europa en Azië).

Milieubewust
Bioage staat voor veiligheid en toewijding aan het milieu. Zij hebben de volledige controle over de gehele productieketen, omdat zij beschikken over hun eigen laboratoria en fabriek, waardoor zij deze veiligheid en toewijding kunnen garanderen.

Belangrijk is dat er geen dierproeven worden uitgevoerd en dat op correcte wijze het afval wordt verwijderd en verwerkt.

Bioage bevestigt haar commitment en inzet voor het milieu onder ander door middel van de eurecycle zegel. Deze organisatie wijst middelen toe aan recyclingcoöperaties, die tezamen een hoeveelheid materiaal uit het milieu verwijderen die gelijk staat aan de gebruikte hoeveelheid verpakkingsmateriaal die Bioage gebruikt voor haar producten.

Op deze wijze wordt de milieu compensatie op de impact van het gebruikte verpakkingsmateriaal gegarandeerd. Daarnaast heeft Bioage bij haar professionele behandelingen de papieren dozen en plastic houders vervangen voor herbruikbare goederen, waardoor tonnen afval worden vermeden.

 

EXCLUSIEVE TECHNOLOGIEN

BIO-NANO SLIM (bekend als het Technologische DNA) is samengesteld uit 4 actieve stoffen die snel en nauwkeurig werken en een basis vormen die volledig compatibel is met de fysiologie van de huid, de doorlaatbaarheid van de actieve stoffen bevordert en zorgt voor een grotere intracellulaire interactie resulterend in hoge prestatieresultaten.

 

CAFFEINE 24 HOURS, bestaat uit het aanbrengen van ingekapselde cafeïne op de huid, waardoor het de huid in het stratum corneum kan binnendringen en 24 uur veilig en effectief in de huid kan blijven.