Voordelen van Endospheres 

Hershapt de vorm van uw lichaam

Door de microvibratie wordt de huid hervormt en worden oneffenheden en rimpels gecorrigeerd en glad gestreken. 

Versteviging van de huid
Endospheres werkt door middel van een rolapparaat bestaande uit 55 hypo allergene siliconen bollen die een laagfrequente mechanische trillingen genereert en de huidlaag stimuleert. Het geeft de huid een nieuwe vorm en maakt rimpels glad.  Dit zorgt dat de Cellulitis op uw huid sterk verminderd of zelfs wordt verwijderd. Tevens door het verwijderen van de rimpels wordt huid verjonging gestimuleerd. Deze huidbehandeling is zeer effectief en zorgt dat uw huid wordt geëgaliseerd. Met deze behandeling kun je Botox overslaan en vervangen met een natuurlijk behandeling.

Spierversteviging
Endospheres verstevigt de spieren en verstevigt het weefsel van de huid. Door deze behandeling wordt uw huid op een natuurlijk manier gelift (Skin Lifting). Plaatselijke vetverbranding wordt goed gestimuleerd met deze behandeling. 

Pijnstillende werking
Endospheres verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

Voert vocht uit het lichaam
Endospheres elimineert gifstoffen en bevordert de vochtafvoer van je lichaam. Deze behandeling is zeer effectief bij het bestrijden en behandelen van Oedeem.  Hierdoor kun je afvallen zonder een speciale dieet programma te volgen. 

Ontspanningsmassage, Nekmassage, Rugmassage en Lichaamsmassage

Tijdens een behandeling wordt uw huid diep gemasseerd waardoor u een ontspanningsmassage ervaart die zorgt dat het lichaam heerlijk ontspant en tot rust komt. Hierbij kunnen vooral de shouders, nek en rug goed worden gemasseerd.