Lichaamsbehandeling Endospheres

 

Van top tot teen behandelingen

De compressieve microvibratiemethode die wordt gebruikt in de Endospheres therapie is de nieuwste volledige lichaamsbehandeling op de markt waarmee u zich kunt richten op de belangrijkste delen van uw lichaam waar u zich niet gelukkig mee voelt! Onze behandelingen zijn effectief voor het hele lichaam, van je voorhoofd tot je voeten, en pakken alles aan, van cellulitis tot lichaamssculpturen.

Vorm je lichaam

Onze niet chirurgische Endospheres therapie techniek hervormt en vormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen en die traditioneel moeilijk te verwijderen zijn. Deze opbouw kan voorkomen op de armen, rug, taille, buik, dijen en billen. Maar gelukkig kan onze behandeling zich aanpassen om vetafzettingen op elk van deze gebieden te bestrijden. Deze behandeling maakt je lichaam glad, welgevormd en geeft vorm van boven naar beneden.

Strijk Cellulitis strak met Endospheres

Cellulitis is een vervelende aandoening die het lichaam van 9 op de 10 mensen - mannen en vrouwen - aantast. De aandoening treedt op vanwege hypertrofie van vetcellen en waterretentie. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Endospheres therapie werkt dankzij haar 5 synergetische acties met precisie op cellulitis en vermindert het beruchte 'sinaasappelhuid' door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken.

Bestrijdt overtollig vocht in de benen

Als je ooit het gevoel hebt gehad van zware benen, enkels en voeten, is dit het resultaat van inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd bloed leidt tot gevoelens van ongemak en mobiliteitsproblemen. Endospheres therapie, dankzij compressive microvibratie reactiveert de bloedsomloop en stimuleert het lymfestelsel. Op een snelle en effectieve manier het zware beenprobleem te elimineren.

Toning van de huid

Een behoefte om de huid strakker te maken is niet altijd cosmetisch en kan soms een noodzaak zijn na snel gewichtsverlies. Verslapte huid door veroudering, slechte voeding en de schadelijke effecten van de omgeving kunnen de huid vaak kwetsbaar maken. Onze compressieve microvibratie methode werkt in op het weefsel om deze te versterken en te verstevigen voor opmerkelijke resultaten en een meer jeugdige teint

Voordelen van Endospheres 

Hershapt de vorm van uw lichaam

Door de microvibratie wordt de huid hervormt en worden oneffenheden en rimpels gecorrigeerd en glad gestreken. 

Versteviging van de huid
Endospheres werkt door middel van een rolapparaat bestaande uit 55 hypo allergene siliconen bollen die een laagfrequente mechanische trillingen genereert en de huidlaag stimuleert. Het geeft de huid een nieuwe vorm en maakt rimpels glad.  Dit zorgt dat de Cellulitis op uw huid sterk verminderd of zelfs wordt verwijderd. Tevens door het verwijderen van de rimpels wordt huid verjonging gestimuleerd. Deze huidbehandeling is zeer effectief en zorgt dat uw huid wordt geëgaliseerd. Met deze behandeling kun je Botox overslaan en vervangen met een natuurlijk behandeling.

Spierversteviging
Endospheres verstevigt de spieren en verstevigt het weefsel van de huid. Door deze behandeling wordt uw huid op een natuurlijk manier gelift (Skin Lifting). Plaatselijke vetverbranding wordt goed gestimuleerd met deze behandeling. 

Pijnstillende werking
Endospheres verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

Voert vocht uit het lichaam
Endospheres elimineert gifstoffen en bevordert de vochtafvoer van je lichaam. Deze behandeling is zeer effectief bij het bestrijden en behandelen van Oedeem.  Hierdoor kun je afvallen zonder een speciale dieet programma te volgen. 

Ontspanningsmassage, Nekmassage, Rugmassage en Lichaamsmassage

Tijdens een behandeling wordt uw huid diep gemasseerd waardoor u een ontspanningsmassage ervaart die zorgt dat het lichaam heerlijk ontspant en tot rust komt. Hierbij kunnen vooral de shouders, nek en rug goed worden gemasseerd.

Prijslijst Anti-Cellulite behandeling Prijs
Kennismakingsbehandeling half body (eenmalig) €80
Kennismakingsbehandeling full body (eenmalig) €70
Losse behandeling half body €90
Losse behandeling full body €110
4 sessies half body €340
4 sessies full body €400
8 sessies half body €600
8 sessies full body €760
12 sessies half body €840
12 sessies full body €960
20 sessies half body €1200
20 sessies full body €1400
... ...

Homecare producten - Te gebruiken bij behandelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 jaar geleden

Viola is een vriendelijke, spontane en gedreven vrouw die haar vak zeer goed verstaat, met je meedenkt en je uitstekend adviseert. In haar salon werkt ze zeer hygienisch en met hoogwaardige apparatuur en producten ter ondersteuning van je behandeling. Ze neemt de tijd voor je, bepaalt samen je doelstellingen en behandelplan en stelt zo nodig e.e.a bij tijdens de behandeling. Ik heb hier uitstekende ervaringen opgedaan en ben zeer blij met het resultaat. Ik kom dan ook zeker terug!

Francesca
2 jaar geleden

5 star review treatment cellulite treatment

nadia
2 jaar geleden

Viola is professioneel en vriendelijk. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en na de behandelingen heb ik echt een goed resultaat behaald, AANRADER!

Sharon
2 jaar geleden

Na 12 sessies Endospheres ben ik heel tevreden. Ik pas een broek weer die ik al een jaar in de kast had staan bedankt voor alle tips. Kom zeker een x terug

Geeta
2 jaar geleden

Alles was goed, de behandeling, de sfeer was relaxt, de hygiëne was goed (netjes en schoon) Viola is deskundig en vriendelijk (vind ik heel belangrijk). Aanrader!

Petra Jeanty van der Spek
2 jaar geleden

Super efficiënte en professionele behandeling in een zeer ontspannen sfeer.

Maria
2 jaar geleden

Endospheres treatment is great!

Bekend van