Algemene Voorwaarden

Algemeen
–  VJ LifeStyle verleent geen medische massages. Bij medische klachten dient u met uw behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.
–  VJ LifeStyle verleent géén erotische massages, aanvraag tijdens een behandeling wordt niet op prijs gesteld, en de behandeling zal acuut worden stopgezet.

Intake en uw gezondheid
–  Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit door te geven.
–  Belangrijk voor vrouwen: als u zwanger bent, of in de aanlooptijd om het te worden, moet u dat beslist melden. Ook wanneer de zwangerschap moeizaam verloopt, dient u dit voorafgaand aan de behandeling te melden.
–  U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. de gezondheid van uzelf of uw kind

Privacy
–  Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Uitsluiting van deelname en behandeling:
–  VJ LifeStyle behoudt zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten.

Afmelding
–  Bij verhindering wordt het op prijs gesteld dit, zo spoedig mogelijk, te melden via het telefoonnummer 06-25655566 of per email: info@endospheres.nl

–  Annuleren van een opdracht/afspraak is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per email, mogelijk. Hierna worden de kosten in rekening gebracht. De kosten zijn 100% van de behandeling. Indien u al voor een pakket betaald heeft gaat de behandeling van het pakket af. Wij hanteren bij de 50% de oorspronkelijke prijs van de behandeling ongeacht u een actie/promotie of andere aanbieding heeft. Na de 1e aanmaning leggen wij een boete op van €20,- en zodra we genoodzaakt zijn naar een incassobureau te gaan zullen deze kosten geheel voor de cliënt zijn.

Terugbetaling of overname
–  Behandelingen die door u geboekt en betaald zijn worden niet terugbetaald. Behandelingen kunnen ook niet worden geruild of worden overgedragen aan derden.

Betaling
–  U boekt uw afspraak online of per telefoon. Na het aangeven van de gewenste behandeling en het aangeven van een gewenste datum, betaalt u een abonnement geheel voor af, tenzij u een losse behandeling boekt dan kunt u na iedere behandeling contant of per overboeking betalen in onze salon.

Afspraak annuleren
–  Bij verhindering wordt het op prijs gesteld dit, zo spoedig mogelijk, te melden via het telefoonnummer of per e-mail: 0625655566, Info@endospheres.nl
Annulering van een opdracht/afspraak is tot 24 uur voor aanvang, telefonisch of per e-mail, mogelijk. Hierna worden de kosten in rekening gebracht. 50 % van de behandeling, Wij hanteren bij de 50% de oorspronkelijke prijs van de behandeling ongeacht of u een actie/promotiekorting of andere aanbieding heeft. Na de 1e aanmaning leggen wij een boete op van €20,-, en zodra we genoodzaakt zijn naar een incassobureau te gaan zullen deze kosten geheel voor de cliënt zijn

–  Reeds overgemaakte betalingen worden nimmer terug betaald!

Afspraak verzetten
–  Het verzetten van een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling te gebeuren. Wanneer u de afspraak niet 24 uur voor aanvang van de behandeling verzet, of u komt later dan afgesproken, heeft u geen aanspraak op de gereserveerde tijd. Wanneer u alleen later verschijnt op uw afspraak, dan kan er slechts een deel van de behandeling worden gedaan. Indien de cliënt meer dan vijf minuten t/m vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag VJ LifeStyle de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele honorarium van de behandeling aan de cliënt door berekenen.

–  Voorbeeld: U heeft gereserveerd van 09.00 tot en met 10.00 uur voor een Endospheres behandeling van 60 minuten. U bent door file pas om 09.30 op uw afspraak, 30 minuten later dan gepland, u heeft dan nog recht op 30 minuten behandelen. Indien dit onvoldoende tijd is voor de behandeling die u gepland had, kunt u indien dit mogelijk is een andere behandeling kiezen of een deel van de behandeling laten uitvoeren.

–  Annuleren of verzetten kan alleen via info@endospheres.nl of per telefoon 06-25655566.

Reeds overgemaakte betalingen worden nimmer terug betaald!

Garantie
–  U ondergaat een cosmetische behandeling waarop geen garanties kunnen worden gegeven. Cliënt heeft de overeenkomst gelezen en begrepen en indien er vragen waren zijn deze gesteld en beantwoord. Cliënt heeft naar waarheid het intakeformulier ingevuld en zal bij wijzigingen dit direct melden. VJ LifeStyle is niet aansprakelijk voor risico’s, zoals eerder vermeld gebeurt de behandeling op eigen risico