Praktijk

Onze praktijk is gelegen in het bruisende hart van Scheveningen-Bad, schuin tegenover het Holland Casino en het naastgelegen Kurhaus. Daarnaast is het op loopafstand van de drukbezochte Palacepromenade.

 

Adres
Gevers Deynootweg 126C-E (2586 BP) Den Haag.
De vernieuwde boulevard van Scheveningen is door het ontwerp van de Spaanse architect Mauel de Solá-Morales een aantrekkelijke wandelpromenade geworden. De boulevard is omringd door allerlei attracties zoals Sea Life, Discovery Centre en Legoland alsmede diverse restaurants en horecagelegenheden. Tevens zijn de strandtenten het hele jaar geopend wat voor meer levendigheid zorgt.

Met Pathé Scheveningen en het Circustheater in de directe omgeving, alsmede de geheel vernieuwde Scheveningse Pier is Scheveningen-Bad een zeer aantrekkelijk en bruisend gebied.

 

Parkeren
Diverse parkeermogelijkheden in de nabijgelegen parkeergarages BKS parking Kurhaus (250 parkeerplaatsen) en BKS parking Nieuwe Parklaan (570 parkeerplaatsen) alsmede BKS parking strand (2030 parkeerplaatsen). Tevens is het mogelijk om langs de weg en in de wijk van Scheveningen te parkeren. 

Bekend van