Review

Reactie plaatsen

Reacties

Geeta
3 jaar geleden

Alles was goed, de behandeling, de sfeer was relaxt, de hygiëne was goed (netjes en schoon) Viola is deskundig en vriendelijk (vind ik heel belangrijk). Aanrader!

Sandra
3 jaar geleden

Ik kwam bij Viola via via omdat ik niet van mijn cellulite afkwam na 12 sessies te hebben genomen zien mijn benen er veel beter uit! Mijn cellulite is zo goed als weg en mijn huid is veel strakker geworden

Petra Jeanty van der Spek
3 jaar geleden

Super efficiënte en professionele behandeling in een zeer ontspannen sfeer.

Elly Vanderhoeven
3 jaar geleden

Ik ben 5 kilo afgevallen, mijn lichaam heeft meer vormen en ik heb minder cellulite na een afslankprogramma van VJ Lifestyle. Echt een aanrader Groetjes Elly

Yuluzar Yevilbas
3 jaar geleden

Na vele diëten en van alles geprobeerd te hebben ben ik via via bij Viola terecht gekomen. Ze is gekwalificeerd en deskundig op het gebied van afvallen en gezondheid. Ik kom regelmatig terug om mijn resuktaat door Endospheres te behouden. Na het programma weet ik zelf coldoende over een gezonde leefstijl.

Cherish
3 jaar geleden

Hele lieve dame! Hele fijne sfeer en een hele mooie en schone locatie. Zag ook wel echt een verschil. De behandeling voelt ook echt wel fijn. Ik kom zeker nog wel terug. Al is het alleen maar voor de fijne gesprekken. Dank je wel

Esther
4 jaar geleden

Wil je een persoonlijk en oprecht advies. ga zeker bij Viola langs. Meedenkend en super vriendelijk

Gülizar
4 jaar geleden

Fijn ontvangen en na een paar sessies zichtbaar resultaat

Guluzar
4 jaar geleden

Ik ben mijn hele leven al te zwaar. Het is een combinatie van aanleg en leefstijl. De hele familie heeft overgewicht. We houden van veel en lekker eten. Het is er van jongs af aan ingesleten, dat is zo moeilijk te doorbreken. Toen ben ik begonnen met het afslankprogramma all in. De combinatie van lichaamsbehandelingen met coaching, voeding en een coach die altijd bereikbaar is heeft mij geholpen om 10 kilo af te vallen binnen 3 maanden tijd. Het is niet makkelijk geweest maar het is me wel geluk

yuluzar yevilbas
4 jaar geleden

Goede service en dienstverlening

Yasmijn
4 jaar geleden

Na het krijgen van mijn 3 kindjes is mijn lichaam enorm veranderd. Ik heb echt veel verschillende behandelingen, diëten sporten geprobeerd maar niks werkt. Toen ben ik bij VJlifestyle terecht gekomen door verwijzing van een vriendin. De persoonlijke begeleiding heeft me geholpen om op meerdere gebieden mijn leefstijl aan te passen en de lichaamsbehandelingen hebben mijn lichaam meer vorm gegeven en een gladde huid. Nu heb ik de tools om dichterbij mijn eind doel te komen!

Aaliyah
4 jaar geleden

In het begin was ik sceptisch. Er zijn veel apparaten die zeggen een hoop te doen maar uiteindelijk doen ze niet veel. Dat er zo snel zo een verschil te zien zou zijn had ik echt niet verwacht. Een fijne behandeling zonder al te veel inspanningen. Ook een erg professionele ruimte en medewerkers!

Dunja
4 jaar geleden

Ik ben 6 kilo afgevallen na het afslankprogramma van VJ Lifestyle - Endospheres. De lichaamsbehandelingen zijn heel ontspannend en hebben de oneffenheden verbetert! Top programma

Yulia
4 jaar geleden

Ik heb geleerd om meer van mezelf te houden. Na het volgen van het afslankprogramma ben ik er van buiten mooier uit gaan zien door de lichaamsbehandeling en door de begeleiding in voeding ben ik gezonder gaan leven. Alles op maat afgestemd op mijn levensstijl, heerlijk!!!

Andrea
4 jaar geleden

Ik ben een kuur van 12 keer bij Viola begonnen. Ik heb een zeer lastige huid maar Viola denkt mee en doet er echt alles aan om mijn gewenste resultaat te behalen. Ik ben zeer te vrede en zou het iedereen aanraden!

Gloria
4 jaar geleden

Juiste plek voor jouw behandelingen en advies. Gloria

Otilia
4 jaar geleden

Excellent service and very professional and friendly staff

Anastacia
4 jaar geleden

Good result After treatment Endospheres

Anna
4 jaar geleden

Thans you for making me feel and look good again!

svetlana
4 jaar geleden

Beste cellulitis behandeling in Den Haag!

Olena
4 jaar geleden

Goede service!

Brenda
4 jaar geleden

Top

Evgeniya
4 jaar geleden

My body looks great. Thank you for the great service and advice!

Olena
4 jaar geleden

Lekkere behandeling! Geen pijn!

Danique
4 jaar geleden

Goede behandeling, erg prettig en ontspannend!

Ema
4 jaar geleden

De gezichtsbehandeling is zo lekker, mijn huid is glad, zacht en voel dat de doorbloeding actief is. Ik loop herboren de deur uit!

Otilia
4 jaar geleden

I recommend this treatment for cellulite removel.

Thank you

Elena
4 jaar geleden

Very nice and relaxing treatment! My legs have less cellulite and I feel a lot more confident about myself

Özer Akin
4 jaar geleden

Mooie omgeving en goed advies

Badal Soekhoe
4 jaar geleden

Top service, goede resultaten !

Ramos Cicilia
4 jaar geleden

In het begin was ik sceptisch maar na een paar behandelingen zag ik een groot verschil. En na 6 behandelingen ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mijn huid is strakker en in omvang ben ik 4 cm kwijt

Elisa Lopez
4 jaar geleden

Nieuw concept, zeer interessant ! LifeStyle waarin beauty is opgenomen. Ik volg nu het onderhoudsprogramma, daarvoor heb ik 10 sessies van de Endospheres gehad. Mijn gezicht voelt glad is zacht, donkere wallen zijn weg onder mijn ogen. Normaal zet ik elk jaar botox maar dat is niet meer nodig! Deze behandeling raad ik iedereen aan.

mohammad yilmaz
4 jaar geleden

Viola is een leuke vrouw! Ik heb een paar sessies gedaan voor spierpijn en een blessure door te zwaar trainen. Dat heeft geholpen!

Krista Kuipers
4 jaar geleden

Ik ben in mei begonnen met een behandeling voor Cellulitis verwijdering. Met een glimlach op mijn gezicht kan ik vertellen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat! 2 kledingmaten kleiner en mijn huid ziet er strakker en gladder uit!

Jennifer Muler
4 jaar geleden

Ben nu 4 maanden bezig met het afslankprogramma bij Viola. Ik wordt altijd warm ontvangen! Ze weet dat ik graag een wijntje drink dus dat staat voor me klaar. Ze is erg vriendelijk en betrokken bij mijn behoefte en wensen. Naast het programma heb ik ook gratis een voedingsschema gehad. Het apparaat Endospheres is echt fantastisch! Na de eerste behandeling zal ik al verschil.

Bekend van