Cellulite behandeling Endospheres

Endospheres therapie is gebaseerd op het principe van compressie microvibratie. Dat is bijna vergelijkbaar met een anti cellulite massage. Het mondstuk is een cilinder met 55 hypo allergene siliconen bollen. Endospheres therapie helpt bij de volgende problemen:
- Cellulitis verwijdering
- Huid versteviging
- Vochtafvoer
-  Ongewenste lichaamsvormen door vetophopingen
- Geen egale huid tint 
- Lokale vetafzettingen (probleemgebieden bij vrouwen)
- Vermindert oedeem
- Vermindert spierpijn
De afslanking wordt gestimuleerd door de puls- en ritmische werking dat veroorzaakt wordt door een roterende cilinder op het lymfestelsel en verbetert de vochtafvoer uit het lichaam. Als gevolg hiervan wordt overtollig vocht uit de weefsels verwijderd waardoor je slanker wordt.

Werkingen van Endospheres

Pijnstilling

De onderzoeken hebben aangetoond dat compressieve microvibratie werkt op mechanreceptoren en ontstekingen, bij alle patiënten heeft de therapie een afname en / of eliminatie van pijn laten zien.

lichaamscontouren

De methode werkt door middel van compressie en vibratie, waarbij de spier als actieve weerstand wordt gebruikt, waardoor de vetgedeelten kunnen worden gecomprimeerd en gestimuleerd, en deze opnieuw worden gevormd.

lymfedrainage

De Endospheres therapie produceert een pulserende en ritmische werking die wordt geïnduceerd door de cilinderrichting. Het werkt op het lymfestelsel en elimineert de overtollige vloeistoffen, typisch voor het lymfestelsel.

Actie op het vasculaire systeem

Het specifieke van de bollen veroorzaakt drukken en liften. Deze beweging is als een vasculaire gymnastiek die de microcirculatie in de behandelde gebieden verbetert.

Voor en na

Endospheres-therapie is een niet-invasieve behandeling met verbluffende resultaten in slechts enkele sessies. Verken de galerij met de resultaten voor en na.

B-Tonic Spiermassa verhogen en tegelijkertijd ook vet verbranden?!

Transformeer je lichaam in 2 weken!

NIET ALLEEN SCHOONHEID, HET BELANG VAN EEN GEZOND LICHAAM

Overmatig lichaamsvet is een veel voorkomend probleem bij mensen in verschillende delen van de wereld. De gezondheidsrisico’s bij een ongezonde levensstijl zijn een niet te onderschatten realiteit en gaan verder dan het pure streven naar het perfecte uiterlijk.

 

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN:
De doeltreffendheid en de veiligheid werden in zeven onafhankelijke studies in de Verenigde Staten getest met behulp van de meest betrouwbare wetenschappelijke methoden (MRI, CT, echografie en histologie).
– 4cm Gemiddelde omtrekvermindering
-19 % Gemiddelde vetvermindering
+ 16% Gemiddelde toename aan spiermassa

 

Een volledige B-TONIC behandeling omvat gemiddeld vier sessies (twee per week)

De effecten zijn al na twee tot vier weken na de laatste sessie zichtbaar en houden tot 6 maanden aan

 

Een B-TONIC sessie duurt 20 tot 30 minuten!

 

Een sessie per maand wordt aanbevolen om de verkregen effecten te behouden.

HOE WERKT B-TONIC?

De elektromagnetische golven zijn in staat om 36.000 supra-maximale samentrekkingen van de spieren op te wekken die door normale fysieke activiteit niet haalbaar zijn (in slechts 30 min).

 

Bij blootstelling aan samentrekkingen wordt het spierweefsel gedwongen zich aan dergelijke extreme condities door een genezingsproces van zijn innerlijke structuur aan te passen, wat resulteert in spieraanwinst (hypertrofie) en vetverbranding.

WAAR KAN IK HET GEBRUIKEN ?

  • Buik
  • Bilspieren
  • Biceps/triceps [armen]
  • Quadriceps/hamstrings [benen]

De behandeling met B-TONIC verloopt snel en zonder risico’s. Bovendien kunt u direct na de sessie weer uw dagelijkse activiteiten oppakken.