Anti-Aging gezichtsbehandeling

PERFECTIE VAN DE Huidtint

Endospheres bestaat uit drie behandelingsfasen die samen werken aan een volledige gezichtsverjonging. De behandeling werkt onder de huid om de tonus, elasticiteit en vorm te garanderen. Aan de oppervlakte om de teint egaal te maken, donkere kringen aan te pakken en wallen onder de ogen te verminderen. De behandeling werkt onmiddellijk in op het delicate weefsel van uw gezicht. Het versnelt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur om vermoeide, doffe of verslapte teint te doen herleven en uw natuurlijke schoonheid opnieuw te laten ontwaken

 

MAAKT Rimpels glad

Endospheres vergemakkelijken de hermodellering van de epidermis en gezichtsweefsels na het verschijnen van rimpels veroorzaakt door levensstijl en omgevingsfactoren. Zoals zon, stress en rook. De resultaten, die al in een vroeg stadium zichtbaar zijn, tonen een anti-verouderingseffect op het gezicht, wat leidt tot een verjongde, frissere en strakkere teint.

 

VERLICHT DE TEINT

Een hectische levensstijl, gebrek aan slaap, roken en milieuvervuiling zijn allemaal factoren die dagelijks bijdragen aan het veroorzaken van een ‘vergrijzing’ van de huid; het lijkt alsof de natuurlijke kleur, toon en glans van de huid worden verminderd. Endospheres verhogen de oxygenatie van de weefsels, waardoor de huid van binnenuit diep wordt gevoed en de gezonde glans wordt hersteld.

 

ONTSPAN EN VERSTELT DE SPIEREN

Onze therapeutische benadering om de spieren van het gezicht te ontspannen en te versterken kan niet alleen helpen bij het uiterlijk van de huid en teint, maar ook bij de algehele gezondheid van de cliënt. Onze behandelingen bewijzen dat ze diep onder de huid werken om de spieren te stimuleren. Dit betekent een strakker, gelift en gladder gezicht en teint.

 

VORMT DE LIPPEN

Endospheres blijken de verandering van de spieren en weefsels in het gezicht actief te vertragen. Ervoor zorgen dat de structuur van de lippen (en wangen) hun vorm en definitie behoudt, wat resulteert in een winnende glimlach.

 

COSMETISCHE BEHANDELINGEN... ZONDER DE CHIRURGIE

In een concurrerende cosmetische industrie is Endospheres een 100% niet-chirurgische en niet-invasieve schoonheidstherapie, die gebruik maakt van de allernieuwste technologie om onze behandelingen net zo plezierig als effectief te maken. De resultaten van onze klinische tests laten zien dat de behandeling diep in de spieren doorwerkt en deze zowel ontspant als verstevigt, voor een verfrist en gelift gezicht. Voeg daarbij het bewezen vermogen van onze behandeling om verslapping, donkere kringen en rimpels te elimineren, en Endospheres is werkelijk het gezicht van cosmetische behandelingen voor de toekomst.