After Lipo Massage

Gepubliceerd op 11 oktober 2021 om 15:11

Wat is een after lipo massage?

De after lipo massage is een behandeling die wordt uitgevoerd na afloop van een liposuctie, buikwandcorrectie, brazilian butt lift of andere ingreep. Tijdens deze behandelingen wordt de nadruk gelegd op het herstel van het lichaam na de ingreep. Hierbij focussen wij op een gezond herstel en een prachtig resultaat.

 

De after lipo massage is een belangrijke behandeling voor het herstel van het lichaam na een ingreep. Tijdens een ingreep verzamelt het lichaam vocht en laat de huid los van het weefsel, wat ervoor kan zorgen dat je een naar drukkend gevoel of pijn ervaart. Na een ingreep kunnen er ook zwellingen en ongelijkheden in het bindweefsel optreden. De after lipo massage zorgt ervoor dat zwellingen worden tegengegaan, overtollig vocht wordt afgevoerd en het lichaam naar wens wordt geshaped. Daarnaast draagt de after lipo massage bij aan een voorspoedig herstel van het lichaam.

 

De behandeling

Wij voeren de massage na liposuctie wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren.

 

Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.

 

Tevens maken we gebruik van ultrasound, deze minimaliseert de blauwe plekken en zwelling en gebruiken we radiofrequentie en infrarood voor het strakker maken van de huid.

 

Lymfdrainage is een massagetechniek die inwerkt op het lymfestelsel. De massage stimuleert om snel te werken en daardoor de lymfe naar de lymfeklieren te verplaatsen. 

 

Lymfe is de vloeistof in de vaten van de lymfeklieren.  Het wordt gekenmerkt door zijn discositeit, afwezigheid van kleur, omdat het organische en anorganische stoffen, residen en toxines bevat. 

 

De voordelen van een after lipo massage zijn: 

  • Verhoogt het immuunsysteem
  • Vermindert ontstekingen
  • Het vermindert de zwelling
  • Het stimuleert de afvoer van het overtollige vocht
  • Het vermindert de pijn en blauwe plekken
  • Het vermindert en voorkomt harde knobbels (fibrose)
  • Het verbetert uw lichaamscontouren.

 

Bij deze behandeling werken wij met de beste technieken en beste apparatuur om een goed resultaat te verkrijgen. Omdat elk lichaam anders is, varieert het aantal behandelingen per persoon. Gebruikelijk is een traject van 10-30 behandelingen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.