Radiofrequentie 

 

Wat is een radiofrequentie behandeling en hoe werkt het?

Radiofrequentie is een techniek die meer een meer succes kent in de wereld van de esthetica Maar hoe werkt het? De radiofrequentie machines sturen elektromagnetische golven uit met een heel hoge frequentie. Die gaan door de epidermis heen en verwarmen de onderhuidse weefsels. Dankzij deze warmte trekken de collageenvezels samen wat een verhoging van het neo-collageen met zich mee brengt. De huid spant onmiddellijk op en wordt steviger.

 

Radiofrequentie (RF) behandeling voor het gezicht, hals en decolleté is zeer effectief tegen huidveroudering.

RF werkt op basis van radiofrequente golven die de huid diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Radiofrequentie behandeling is geschikt voor alle huidtypen!

 

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling met RF?

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën

Radiofrequentie pakt de volgende huidproblemen aan:

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Cavitatie

 

Wat is een Cavitatie behandeling?

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is.

Hoe werkt het?

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

 

Probleemzones

Omdat het lichaam niet hele grote hoeveelheden met vetcellen tegelijk kan afbreken, kan deze behandeling ook maar op kleine gedeelten van het lichaam tegelijk worden gebruikt. Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones. De kleine vetophopingen op de heupen (lovehandles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Mensen die last hebben van cellulitis, zullen ook veel baat hebben bij een Cavitatie behandeling. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Huidverjonging & Verstrakking (RF + Gezichtsbehandeling) of (RF + lichaam zonebehandeling) Prijs
60 minuten € 79
Voordelig pakket!
6 behandelingen € 474 (10% korting) € 425
10 behandelingen € 790 (15% korting) € 670
12 behandelingen € 1.264 (20% korting) € 1012

De behandelingen worden normaal gesproken verdeeld in 6 sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren 1 a 2  behandelingen per week, voor een complete kuur en het beste resultaat.

 

De hoeveelheden vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom kunnen we alleen kleine zones behandelen. Deze methode van vet verwijderen kunnen we toepassen op bijvoorbeeld buik, dijen, bovenarmen en zwembandjes. Ook gebruiken we deze methode voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis.

Cavitatiebehandeling (Liposuctie) Prijs
30 minuten per zone € 79
Voordelig pakket!
6 behandelingen € 474 (10% korting) € 425
10 behandelingen € 790 (15% korting) € 670
12 behandelingen € 948 (20% korting) € 758

De behandelingen worden normaal gesproken verdeeld in 6 sessies. Het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. Wij adviseren 1 a 2  behandelingen per week, voor een complete kuur en het beste resultaat.