Huidverbetering -Microneedling

Micro-fijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de huid. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur. Microneedling zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Het huideigen herstelmechanisme wordt geactiveerd wat zorgt voor een stevige en egale huid.

 

Verschil in needling behandelingen?

 

In de praktijk wordt op verschillende manieren needling toegepast. Wij gebruiken de needling van dermapen omdat uit onderzoek is gebleken dat bij andere procedures, zoals de dermaroller en mesogun  de huid onnodig beschadigd wordt.

 

Door de weloverwogen nieuwe positie van de micronaadjes, 10 op een rij, ben je verzekert van een uiterst precieze behandeling van de huid. De micronaaldjes zijn van chirurgisch roestvrijstaal en niet van plastic, zodat afbreken niet mogelijk is. Voorafgaand aan de behandeling kun je het best een gratis consult boeken bij onze huidspecialiste.

Boek een gratis consult bij onze huidspecialiste

In ons huidadviescentrum bekijken wij de huid eerst zorgvuldig en vervolgens kun je hier ook terecht met al je vragen. Wil je dat wij op een vast tijdstip tijd voor je vrij maken? Maak dan even een afspraak voor een intake gesprek.

Het behandelresultaat is van diverse factoren afhankelijk en is per persoon verschillend.

 

Contact 

Surinamestraat 24

2585GJ Den Haag

06-25655566

info@vjlifestyle.nl

 

Openingstijden

Maandag 10:00 – 21:00

Dinsdag 10:00 – 21:00

Woensdag 10:00 – 21:00

Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 21:00

Zaterdag 10:00 – 18:00

Zondag - Gesloten

 

Tsagla - Schoonheidsspecialist