Waarom het zo moeilijk is om van cellulite af te komen!

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 09:31

Wat is cellulite?

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en is een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor putjes in de huid ontstaat. Het ontstaat vooral op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. Cellulite komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen, omdat zij een andere opbouw van bindweefsel hebben onder invloed van genen en hormonen.

Oorzaken van cellulite:

  • Overgewicht (komt trouwens ook bij slanke dames voor)
  • Genetische aanleg
  • Ongezonde leefstijl met veel stress
  • weinig beweging en training
  • Hoge calorie- en suikerinname & verteringsproblemen
  • lekkende darm en hoge inname van sterk bewerkte voedingsmiddelen met een lage voedingswaarde.
  • Hormoondisbalans
  • Anticonceptiepil
  • Roken

Er is weinig bekend over hoe je cellulitis duurzaam kunt behandelen. Er worden verschillende adviezen gegeven zoals voeding aanpassen, massage, sporten, maar geen van deze opties hebben snel en duurzaam resultaat geleverd. En daarom ben ik erg enthousiast over deze nieuwe ontdekking die wij hier publiceren.

VJ LifeStyle introduceert een nieuw product op de Nederlandse markt genaamd Endrospheres. Endropheres bevat de nieuwste en meest effectieve technologie voor Cellulitis behandeling, Cellulitis verwijdering, Spierversteviging en Lifting van de huid op alle gebieden van het lichaam. Endrospheres zorgt dat uw huid mooi wordt geëgaliseerd en verstevigd.

Endospheres therapie is gebaseerd op het principe van compressie microvibratie. Dat is bijna vergelijkbaar met een anti cellulite massage. Het mondstuk is een cilinder met 55 hypo allergene siliconen ballen. Endospheres therapie helpt bij de volgende problemen:

- Cellulite verwijdering

- Egaliseert de natuurlijke huidskleur

- Lokale vetafzettingen (probleemgebieden bij vrouwen)

- Vermindert oedeem

- Vermindert spierpijn

De afslanking wordt gestimuleerd door de puls- en ritmische werking dat veroorzaakt wordt door een roterende cilinder op het lymfestelsel en verbetert de vochtafvoer uit het lichaam. Als gevolg hiervan wordt overtollig vocht uit de weefsels verwijderd waardoor je slanker wordt.

Je kunt een afspraak maken via

Site: www.endospheres.nl of www.vjlifestyle.nl

e-mail: info@endospheres.nl

info@vjlifestyle.nl

mobiel: 0625655566

Reactie plaatsen

Reacties

Willeke Radder
4 jaar geleden

Hallo, ik al eens behandelingen gehad met een apparaat tegen cellulitis maar niet echt super resultaat gezien en ook veel geld hiervoor betaald. Heeft u misschien foto's van voor en na om zo het resultaat van uw apparaat te zien?