Methode voor huidverjonging

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 12:02

Methoden huidverjonging

Er zijn verschillende methoden om huidverjonging te bewerkstelligen. Voordat je overgaat tot een behandeling is het belangrijk dat je de oorzaak en het type van huidveroudering kent. Je kunt contact met ons opnemen voor advies over huidverjonging. Wij kunnen je adviseren voor de juiste behandeling.

Welk resultaat wil je bereiken?

Ook is het belangrijk om te weten welk resultaat je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld een permanent resultaat of wil je een behandeling die herhaald moet worden? Bovendien kan niet elke behandeling op iedere plaats worden toegepast. Onze methode werkt op de volgende manier:

De methode die wij gebruiken is de Endospheres therapie

Endospheres therapie omvat behandelingen die samenwerken om een volledige huidverjonging van het gezicht te bewerkstelligen. De behandeling werkt onder de huid om tonus, elasticiteit en vorm te garanderen. De werking zorgt ervoor dat de kleur natuurlijk ge-egaliseert wordt, pakt donkere kringen aan en vermindert oogzaking. De behandeling heeft onmiddellijk effect op het tere weefsel van uw gezicht. Het versnelt zelfs de aanmaak van natuurlijke stoffen collageen, elastine en hyaluronzuur om vermoeide, doffe of slappe huid te doen herleven en uw natuurlijke schoonheid weer tot leven te wekken.

Daarnaast egaliseert Endospheres je natuurlijke huidtint en verstevigd verslapte dunne huid. Door de microvibratie worden kraaienpootjes en rimpels makkelijk vermindert en worden de spieren onder de huid gelift. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling waar geen chemicaliën of giftige stoffen bij worden gebruikt. Endospheres stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.