Anti-Aging behandeling

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 14:09

Wij bieden verschillende soorten Anti-Aging behandelingen aan.

 

Onze Anti-Aging behandeling vindt plaats in onze salon in Den Haag. Het is een veilige en intensieve huidbehandeling die helpt bij onder andere het verminderen van rimpels en kraaienpootjes.

 

Vaak gaan mensen naar een plastisch chirurg voor een chirurgische ingreep, zoals een botox behandeling, rimpel opvulling, facelift of ooglift-correctie. Het kan ook daadwerkelijk zijn dat een van deze behandelingen de oplossing is voor uw probleem. Maar het is wel zo dat de huid niet wordt verzorgd of in een betere conditie wordt gebracht.

 

Na zo’n ingreep is de rimpel wellicht weg, maar uw huid is vaal en grauw en de frisse jeugdige uitstraling is verdwenen. Maar om uw huid echt weer te laten stralen, is een Anti-Aging behandeling van VJ LifeStyle de beste oplossing.

 

Endospheres therapie omvat behandelingen die samenwerken om een volledige verjonging van het gezicht te bewerkstelligen. De behandeling werkt onder de huid om tonus, elasticiteit en vorm te garanderen. De werking zorgt ervoor dat de kleur natuurlijk ge-egaliseert wordt, donkere kringen aan te pakken en oogzakken te verminderen. Door de collageen behandeling zullen de pigmentvlekken gaan vervagen, rimpels verminderen en de doorbloeding weer worden geactiveerd. De Natuurlijke huid wordt ge-egaliseert en bevordert de aanmaak van de huid eigen stoffen zoals Hyaluronzuur, Collageen en Elastine. Het geeft onmiddellijk een huidverhelderend en huidverjongend effect. De Anti-Aging behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huidtypes.

 

Anti-Aging resultaten:

  • Huid verjonging
  • Rimpels verwijderen
  • Anti-rimpel
  • Kraaienpootjes verwijderen
  • Bevorderd de aanmaak van eigen stoffen hyaluronzuur, collageen en elastine
  • Lifting van de huid, gelift
  • Egaliseert de huid

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.