After Lipo Massage Lymfedrainage

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 12:06

Wanneer u last heeft van vochtophopingen na een liposuctie-behandeling of als gevolg van een trauma, een operatie, medicijngebruik of te weinig beweging, kan Endospheres therapie u helpen om vochtophopingen af te voeren en pijn te elimineren.

 

After Lipo Massage is vergelijkbaar met een zachte massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.

 

Na een liposuctie of liposculptuur kunnen verhardingen een hobbelige huidstructuur veroorzaken. De verhardingen die na de operatie ontstaan, zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden). Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor. Het verminderen van de zwelling in het operatiegebied bevordert de genezing en maakt verhardingen weer soepel. Met behulp van Lymfedrainage massage word het vocht verplaatst en wordt het weer opgenomen door het lymfestelsel.

 

Doorgaans kan 2-3 weken na de procedure gestart worden met de after lipo massage van VJ Lifestyle. Deze nabehandeling bestaat meestal uit 2 sessies per week, gedurende 5 weken.  Deze behandeling werkt drainerend, pijnstillend en maakt het weefsel weer soepel.

 

De bloedcirculatie wordt geactiveerd en dit bevorderd vochtafvoer en verwijdert afvalstoffen. De after lipo massage heeft een pijnstillende werking en verbetert de oxygenatie en elimineert pijn. De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder.

 

Het is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling bij liposuctie liposcuplture en een buikwandcorrectie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.