Afslankmassage van VJ Lifestyle

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 07:40

De afslankmassage van VJ Lifestyle is een intense massagetechniek waarbij onder andere cellulite verdwijnt. Ook wordt de huid van de heupen, billen, bovenbenen en de buik worden strakker. De methode werkt door middel van compressie en vibratie, waarbij de spier als actieve weerstand wordt gebruikt, waardoor de vetgedeelten kunnen worden gecomprimeerd en gestimuleerd, en deze opnieuw worden gevormd.

 

De methode die we gebruiken voor de afslankmassage produceert een pulserende en ritmische werking die wordt geïnduceerd door de cilinderrichting. Het werkt op het lymfestelsel en elimineert de overtollige vloeistoffen, typisch voor het lymfestelsel.

  • De intensiteit van de massage
  • bevordert de bloedcirculatie
  • voert het teveel aan vocht en afvalstoffen af
  • laat de huidomvang afnemen en
  • vermindert cellulite

De massage is geschikt voor vrijwel elk gezond persoon. Bij deze massage val je niet niet maar af, maar je verliest centimeters in omvang.

 

Afslankmassage kun je zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier maar ook de omvang minder. Een andere positieve bijwerking is dat je je na een afslankbehandeling vaak energieker voelt.

 

Wat houdt de behandeling in

Afslankmassage is een intense vorm van bindweefselmassage. Zeker in het begin kunnen sommige gebieden van het lichaam gevoeliger zijn dan andere plaatsen. Na een paar sessies is de huid gewend aan en door de doorbloeding wordt de huid gladder en soepeler.

 

Om effectief te kunnen zijn wordt deze massage gegeven in de vorm van een kuur. Dit is nodig om het lichaam goed te trainen (er worden 12 massages gegeven en minimaal twee per week).

 

Na de kuur is het nodig een keer per een of twee maanden een losse afslankmassage te nemen om de huid mooi te houden. Dit aantal is per persoon verschillend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.