Abonnementen VJ Lifestyle   

 

Wilt u gebruik maken van alle behandelingen die wij als Full Service Beauty Salon aanbieden? Dan hebben wij diverse abonnementen voor een zeer lage prijs. U kunt maandelijks kiezen uit 4-8 behandelingen voor lichaam & gezicht. 

 

Heeft u vragen over één van onze abonnementen bij VJ Lifestyle? of wenst u een persoonlijk kennismakingsgesprek voor meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen of direct bellen naar +31625655566

 

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u digitaal onze abonnementen en prijslijsten.

 

Brons € 45 per week/ € 180 per maand Zilver € 55 per week/ € 260 per maand Goud € 99 per week/ € 396 per maand
Wij geven u graag persoonlijk of digitaal meer informatie over deze abonnementsvorm Wij geven u graag persoonlijk of digitaal meer informatie over deze abonnementsvorm Wij geven u graag persoonlijk of digitaal meer informatie over deze abonnementsvorm

Voordelen van een abonnement

Bezoek u regelmatig verschillende salons of bezoekt u schoonheidsspecialisten thuis? Dat neemt aardig wat reistijd en reiskosten in beslag. Waarom zou u er niet voor kiezen om alle behandelingen in 1 salon te doen voor een vast bedrag per maand? Heeft u last van overgewicht of wilt u graag lichaamsverbeteringen krijgen? Of heeft u misschien huidproblemen en heeft u er behoefte aan om op regelmatige basis een behandeling te krijgen? Maar houdt de prijs van de behandeling u tegen?

VJ Lifestyle zag dit probleem en heeft daarvoor een oplossing: behandelingen in abonnementsvorm.

Wanneer je bij VJ Lifestyle een abonnement afneemt, kom je wekelijks of maandelijks terug voor diverse behandelingen naar keuze. U kiest zelf de behandeling en de frequentie. En dit brengt een hoop voordelen met zich mee:

  • De kosten vallen aanzienlijk lager uit, dan wanneer u steeds een losse behandeling afneemt. U kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen, we geven u namelijk korting op de behandelingen.
  • U krijgt van ons korting op de producten die u bij ons koopt buiten het abonnement om.
  • U weet van tevoren precies hoeveel de behandelingen gaan kosten.
  • We maken het abonnement helemaal op maat. We bekijken samen wat uw wensen zijn en waar u behoefte aan heeft en maken aan de hand daarvan een behandelplan.
  • U kunt binnen het abonnement gebruik maken van verschillende behandelingen en daartussen afwisselen.
  • Op regelmatige basis een behandeling nemen zorgt voor meer huidverbetering dan wanneer u sporadisch een behandeling neemt.

Abonnementsvoorwaarden

De abonnementsovereenkomst is minimaal geldig voor 6 of 12 maanden. Gedurende deze periode kan er niet tussentijds worden opgezegd. Na de periode van 6 of 12 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Het is altijd mogelijk om van abonnementsvorm te veranderen (Brons, Zilver en Goud).

 

De abonnementhouder dient minimaal 18 jaar oud te zijn en dient dit bij ondertekening van de overeenkomst aan te tonen door middel van een geldig identiteitsbewijs.

 

De abonnementhouder dient zelf gebruik te maken van de geboden behandeling en kan niet namens een derde deze overeenkomst sluiten, tenzij sprake is van wettelijke vertegenwoordiging van die derde.

 

De abonnementhouder dient te beschikken over een betaalrekening in Nederland. Bij ondertekening van de overeenkomst dient de bankpas te worden getoond.

 

Het eerste termijnbedrag dient in de salon per pin betaald te worden met de bankpas die behoort bij het rekeningnummer die gebruikt wordt voor de automatische incasso’s of betaling in de salon.

 

De abonnementhouder moet het verschuldigde bedrag maandelijks op dezelfde datum betalen dat het abonnement ingaat. Bij te late betaling is de abonnementhouder, zonder dat een ingebrekestelling is vereist, meteen in verzuim en is de abonnementhouder direct de wettelijke rente verschuldigd. 

 

VJ Lifestyle behoudt zich het recht voor de behandelingen op te schorten indien er sprake is van een betalingsachterstand.